Ouderraad

Wordt ook lid van de OR! 
Vind jij het ook zo belangrijk dat je zoon of dochter een leuke tijd heeft op school? De Zeetuin heeft, naast een heleboel lieve juffen en meesters , een enthousiaste Ouderraad (OR) die daarvoor zorgt! Maar wat doet de OR eigenlijk? Voor wie is de OR en wat kun jij doen om een onvergetelijk Sinterklaasfeest te creëren, of een oergezellig kerstfeest?

Lees snel verder voor meer informatie...

 

Om alle activiteiten te kunnen blijven organiseren is de OR heel hard op zoek naar enthousiaste, betrokken ouders en/ of verzorgers die willen helpen bij het organiseren van activiteiten. Kom gerust eens langs op een van de vergaderingen, of vraag een van de ouders die lid zijn!

 

Voor wie is de OR?
De OR is er in de eerste plaats voor alle kinderen van de Zeetuin. Maar ook voor betrokken ouders/verzorgers. Ouders die het leuk vinden om naar eigen invulling een bijdrage te leveren aan het plezier van hun kinder(en) op school, zitten goed bij de OR! De ouderraad bestaat uit een aantal ouders en twee leerkrachten.

Wat doet de OR?
De OR organiseert verschillende activiteiten voor de kinderen en ouders, zoals; de sportdagen, het Sinterklaasfeest, de Kerstmarkt en kerstmaaltijd, kerstversieringen, schoolschaatsen, Pasen, de Fancy Fair, en de schoolreisjes.

Alle hulp is welkom! 
De OR is blij met alle hulp van ouders/verzorgers. Niet alleen van actieve leden, maar ook van ouders/verzorgers die het leuk vinden om zo af en toe eens een uurtje te helpen. Bijvoorbeeld bij het versieren van de school voor het Sinterklaasfeest, of tijdens de Kerstmarkt. Hiervoor doen we regelmatig beroep op alle ouders/verzorgers. Je weet wel; de opgavenformulieren die in de school hangen en de verzoeken die via De Zeepost worden gedaan. Alle hulp is welkom!

Actieve leden
Onder de actieve leden worden de verschillende projecten verdeeld. Dat betekent dat je samen met iemand anders de activiteit coördineert. De overige leden en leerkrachten helpen doorgaans ook bij de uitvoering. 

Tijdens de maandelijkse vergaderingen bespreken we de voortgang in de voorbereiding van alle evenementen en activiteiten. De vergaderingen duren maximaal anderhalf uur en vinden plaats op school, meestal op maandagavond. Op woensdagochtend is er altijd wel iemand van de OR aanwezig op school.

Heb jij interesse om lid te worden van de OR? Schuif dan gerust een keertje aan bij de vergadering en kijk of je het leuk vindt! Of vind je het leuk om een enkele keer te helpen bij de verschillende activiteiten? Loop gerust even langs bij juf Annemiek, juf Fimmy of een van de ouders die al lid zijn. Je kunt ook een mailtje sturen naar de OR via ouderraad@zeetuin.asg.nl.